Hvem er Waterfront Doctors?

Vi er en privat lægeklinik med afdelinger i de større byer i Danmark, som udbyder sundhedsydelser inden for diagnosticering samt sundhedsforebyggende undersøgelser og rådgivning, til private familier og virksomheder, med det samlede mål om at promovere et godt helbred og et godt arbejdsmiljø.

I skrivende stund er det nok SARS-Cov-2 og den relaterede sygdom COVID-19 der tager de fleste ressourcer, så det er vores mål at hjælpe familier og virksomheder med at bevare noget fleksibilitet i hverdagen og forretningsdriften, ved at tilbyde hurtigtest til detektering af smitte og/eller antistoffer ift. den nye coronavirus.

Vores mål er at være landsdækkende, så vi kan assistere danskere med at holde samfundet kørende så godt som muligt, og det gør vi via vores klinikker i Hellerup og Aarhus. Vi åbner klinikker i flere af de større byer så snart som muligt.

Repræsenterer du en virksomhed, som har brug for hjælp til at definere sundhedsfaglig og procesmæssig strategi til at håndtere denne krise, og til at få udført hurtige, effektiv og præcise tests af dine medarbejdere, så kontakt os gerne på e-mail her.